Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
arek krol (5249 niezalogowanych)
1 Post

(sylwia25)
Wiking
hilton jest on w oslo tylko ten kolega nie chcial mi nic powiedziec ale wzielam go pod pic i mi powiedzial ze jest w oslo.a da sie jeszcze sprawdzic czy kupil nowa karte.dziekuje ci bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
Ewa nic nie piszesz czy bylas na faceboku >? tam są zdjecia jest kiku mężczyzn z takim nawiskiem i imieniem ale ja ich nie moge kopiowac i tu wstawiac , natomiast możesz zrobic to sama , jak nie masz linka albo nie potrafisz wyszukac to powiedz , teraz jestem troszke zajety mimo że na koputerze ale mam robote odpowiem moze cos pozniej albo w miedzyczasie
musisz tych zapytac na poczte o ten adres co Ci pisali o adresie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
ricco patrzylam i nie znalazlam jest dwoch bez zdjecia ale jest podane tylko imie i nazwisko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
Witam!

Pomimo tego, że uważam, że macie rację ścigając tego gościa - poprostu popieram was jako człowiek - ale całe to podawanie nazwisk i numerów telefonów jest nielegalne i pani SYLWIA może mieć większe problemy niż też Pan bo jak narazie to są dla mnie tylko pomówienia słowa słowa. pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
piechniczek napisał:
Witam!

Pomimo tego, że uważam, że macie rację ścigając tego gościa - poprostu popieram was jako człowiek - ale całe to podawanie nazwisk i numerów telefonów jest nielegalne i pani SYLWIA może mieć większe problemy niż też Pan bo jak narazie to są dla mnie tylko pomówienia słowa słowa. pozdro
W NORGE PODAWANIE DANYCH OSOBOWYCH DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI NIE JEST NIELEGALNE
DLATEGO BO TE DANE JUŻ SĄ PUBLICZNIE UJAWNIONE....

POCZĄWSZY OD STANU KONTA POPRZEZ KWOTĘ ZAROBKU BRUTTO , ZAPŁACONEGO PODATKU NA NR TELEFONU I ADRESIE SKOŃCZYWSZY ...

Tym samym jeżeli znam Twój nr telefonu ,znam Twoje nazwisko adres i ile w poprzednich latach zarobiłeś.....
Inna sprawa i tu się zgodzę to domniemanie popełnienia przestępstwa....

Bo a nóż widelec salaterka ...W Norge jeżeli chce się być zgodnym z Prawem trzeba z każdą duperelką zgłaszać się na Policję .
INACZEJ SAMEMU JEST SIĘ PODEJRZANEMU O POPEŁNIENIE PRZESTĘPSTWA....W DANYM MOMENCIE..
Jednak nie dlatego ,iż podało się dane osobowe a jedynie dlatego ,że przy tych danych oskarżyło -/ubliżyło/- się publicznie daną osobę .
OD TEGO JEST W TYM KRAJU POLICJA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
HI!

Uważam, że nie masz racji gabriel! te dane publikowane są przez instytucje lub firmy które maja do tego prawo. Instytucje ustawowo a firmy bo osoby które zakupiły u nich usługi lub produkty akceptując regulaminy zgodziły się na upublicznienie swoich danych lub tez prawo wymaga od tych firm upublicznienia tych danych. Napewnoi podawanie danych innych osób wraz z numerami telefonów w kontekście pomówień jest nielegalne !!!! pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
piechniczek napisał:
HI!

Uważam, że nie masz racji gabriel! te dane publikowane są przez instytucje lub firmy które maja do tego prawo. Instytucje ustawowo a firmy bo osoby które zakupiły u nich usługi lub produkty akceptując regulaminy zgodziły się na upublicznienie swoich danych lub tez prawo wymaga od tych firm upublicznienia tych danych. Napewnoi podawanie danych innych osób wraz z numerami telefonów w kontekście pomówień jest nielegalne !!!! pozdro
JESTEŚ W BŁĘDZIE

W TYM ROKU zresztą jak co roku W OKOLICACH 10 PAŹDZIERNIKA w całym kraju w każdym sklepie kupisz za 30 NOK Gazetę w KTÓREJ JEST KAŻDY LEGALNIE MIESZKAJĄCY I PRACUJĄCY W TYM KRAJU
PODANY Z IMION I NAZWISKA Z TYM CO CYTOWAŁEM POWYŻEJ...

OCZYWIŚCIE GAZETY TE PODAJĄ DANE OSOBOWE OSÓB MIESZKAJĄCYCH W DANYM OKRĘGU NP MIEŚCIE .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
gabriel napisał:
[quote]piechniczek napisał:
HI!

W TYM ROKU zresztą jak co roku W OKOLICACH 10 PAŹDZIERNIKA w całym kraju w każdym sklepie kupisz za 30 NOK Gazetę w KTÓREJ JEST KAŻDY LEGALNIE MIESZKAJĄCY I PRACUJĄCY W TYM KRAJU
PODANY Z IMION I NAZWISKA Z TYM CO CYTOWAŁEM POWYŻEJ...

OCZYWIŚCIE GAZETY TE PODAJĄ DANE OSOBOWE OSÓB MIESZKAJĄCYCH W DANYM OKRĘGU NP MIEŚCIE .[/color]

co nie zmienia faktu, że robią to legalnie! a podawanie danych osób trzecich w kontekście oskarżeń przez forumowiczów jest nielegalne. Cyba niechciałbyś być bezpodstawnie publicznie pomówiony o rzeczy których nie zrobiłeś, od orzekania o winie są sądy i to na całym świecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
słuchaj piechniczek.ciekawa jestem co ty bys zrobil a co mi policja pomoże w tej sytuacji.to moja sprawa czy bede miala problemy z tym.jestem na dobrej drodze aby go znalezc i znajde.on odwiedza to forum bo nie ma pracy i niech sobie poczyta zlodziej.ja znam tylko jego nazwisko i nr tel.ktorego juz nie ma,i ze mieszka we wrocłwiu.i co pojde na policje i powiem szukajcie go gdzies w oslo albo w polsce.czlowieku ukradł nam pieniadze ktore nie byly moje wiec sie nie dziw.dla ciebie moga to byc pomowienia a mi to zwisa co myslisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
sylwia25 napisał:
słuchaj piechniczek.ciekawa jestem co ty bys zrobil a co mi policja pomoże w tej sytuacji.to moja sprawa czy bede miala problemy z tym.jestem na dobrej drodze aby go znalezc i znajde.on odwiedza to forum bo nie ma pracy i niech sobie poczyta zlodziej.ja znam tylko jego nazwisko i nr tel.ktorego juz nie ma,i ze mieszka we wrocłwiu.i co pojde na policje i powiem szukajcie go gdzies w oslo albo w polsce.czlowieku ukradł nam pieniadze ktore nie byly moje wiec sie nie dziw.dla ciebie moga to byc pomowienia a mi to zwisa co myslisz.

Mi też to zwisa co robisz. Ale napewno zgłosiłbym to na policję przynajmniej miałbym pewność, że później nie oskarży mnie o pomówienie, albo to że ty mu coś ukradłaś oraz to, że miałby problemy podczas kontroli dokumentów czy to na lotnisku czy przy przejeździe samochodem przez granice, czy wogóle na mieście podczas jakiejkolwiek rutynowej kontroli. Może jest nawet przez policję już zatrzymany za coś innego ale ty o tym nie będziesz wiedzieć do póki tego nie zgłosisz. Po drugie zgłaszając sprawę na policję uwiarygadniasz się choćby w oczach pracodawcy którego pieniądze ci zwineli oraz bądź co bądź masz dużo większe szanse, że go złapią. Mimo wszystko życzę ci powodzenia w odzyskaniu pieniędzy złodziejstwo trzeba tępić i neguję tego. Wcale nie jestem po jego stronie tylko zwróciłem uwagę że operowanie nazwiskami jest nie najlepszym rozwiązaniem gdyż napewno znajdzie się kilka osób o podobnym imieniu i nazwisku i przez ciebie mogą być kojarzone z tym zdarzeniem... ot co. Jeszcze raz życzę powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok